ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ!

ΟΥ ΜΠΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΠΑΝΤΡΕΜΕΝΟ!

Ποιος ο λόγος να μπλέξεις με έναν παντρεμένο μου λες; Συμβαίνει καθημερινά γύρω μας. Έχεις σκεφτεί πόσο χαμηλά βάζεις τον εαυτό σου δημιουργώντας ερωτική σχέση με έναν άνθρωπο που είναι δεσμευμένος; Θες να σου μιλήσω γι’ αυτού του είδους τη σχέση; Ωραία άκουσέ με προσεχτικά.

Τα σαββατοκύριακα να τα ξεχάσεις. Είναι αφοσιωμένος στη σύζυγο και το παιδί του και το παίζει κύριος. Την επικοινωνία όποτε την έχεις εσύ ανάγκη να τη βγάλεις από το μυαλό σου. Δε σου επιτρέπεται να τον καλείς και να του στέλνεις χαρωπά μηνυματάκια όποτε σου καπνίσει. Μπορεί να τα δει η κυρία του κυρίου. Τις βόλτες σε δημόσιους χώρους να τις ξεχάσεις επίσης. Ναι γιατί μπορεί να πέσεις στον γνωστό του γνωστού. Τα μπαρ, καφέ, εστιατόρια, συναυλίες, θέατρα, θα τα επισκέπτεσαι μόνο με τις φίλες σου. Σινεμά στην καλύτερη κι αυτό έχοντας φτάσει χώρια και πίσω πίσω στα σκοτεινά καθίσματα. Άλλωστε θα το έχεις δει κι εσύ η ίδια. Δε θέλει να μοιράζεται τέτοια πράγματα μαζί σου. Σεξ θέλει. Κι όχι γιατί δεν συνευρίσκεται ερωτικά με τη γυναίκα του. Αυτό να το ξεχάσεις επίσης. Ό,τι κι αν σου λέει το κάνει και με εκείνη. Ίσως όχι με την ίδια συχνότητα. Ίσως όχι με το ίδιο πάθος. Αλλά το κάνει.

Εσύ που τώρα είσαι μπλεγμένη με παντρεμένο, μπορεί να τα έχεις δει όλα τα παραπάνω. Μα αν είσαι ερωτευμένη, νομίζεις ότι κάποιες κινήσεις του δείχνουν ότι σε θέλει πέραν του σεξ. Για παράδειγμα δε θέλει να σε δει με άλλον. Ζηλεύει. Όχι κούκλα μου, δεν είναι από έρωτα. Από κτητικότητα είναι. Οι άντρες είναι πάντα παιδιά. Και για πες μου, ποιο παιδί μοιράζεται το παιχνίδι του;

Το άλλο που μπορεί να σε μπερδέψει στη σχέση του μαζί του, είναι ότι σου ανοίγεται και σου λέει τα οικογενειακά του προβλήματα. Δεν είναι επειδή σε βλέπει σοβαρά και θα πετάξει το στεφάνι του στα σκουπίδια για σένα. Είναι γιατί είσαι καλή και για ψυχολόγος βρε κουτό. Κι αν σου φαίνεται ακραίο, για τράβα και ρώτα μια γυναίκα που εκπορνεύεται. Σε αυτές λένε οι πελάτες όλα τα ψυχολογικά τους. Κάπου πρέπει να τα πουν κι αυτοί οι δύσμοιροι. Μα το γάμο τους δεν θα τον διαλύσουν για σένα. Είναι ελάχιστα τα περιστατικά που ο παντρεμένος κύριος, αφέθηκε και ερωτεύτηκε βαθιά, αλλάζοντας άρδην τη ζωή του για την επόμενη. Μη σκεφτείς ότι μπορεί να είσαι μια από αυτές. Θα πέσεις σε ένα λάκκο αυτοψέματος και δε θα βγεις ποτέ.

Πέραν αυτών, κάτσε και σκέψου εκείνη τη ριμάδα την αξιοπρέπειά σου. Σε έφτασε κούκλα μου ο μπαμπάς και η μαμά σε αυτή την ηλικία για να είσαι δεκανίκι κάποιου; Πού πήγε η μοναδικότητα που ονειρεύτηκες; Πού πήγε ο έρωτας ο αμοιβαίος, ο έντονος, ο εξατομικευμένος; Και σταμάτα να μισείς τη γυναίκα του. Δεν έκανε τίποτα λάθος. Πέραν από το ότι παντρεύτηκε το λεγάμενο. Θα ακούσεις πολλές φορές έμμεσα ή ευθέως να την κατηγορεί ο δικός σου για την κατάρρευση της σχέσης τους. Επίκληση στο συναίσθημά σου κάνει. Πρέπει κάπως να δικαιολογήσει την αμαρτία του. Πρέπει κάπως να σε κρατάει κολλημένη πάνω του.

Κι αν όλα αυτά προσπεραστούν και χωρίσει και πάρει το πολυπόθητο διαζύγιο δια πυρός και σιδήρου, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι εσένα στο μέλλον δε θα σε απατήσει; Ποια είσαι στο κάτω κάτω για να μη σου κάνει τα ίδια; Επίσης όταν φύγει η καψούρα, ξέρεις που θα σε κατατάξει; Σε μια γυναίκα που χάλασε το σπίτι του. Όταν εσύ δεν έχεις τοποθετήσει την πάρτη σου εκεί που της αξίζει γιατί να σε σεβαστεί ο άλλος;

Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα αγαπημένη μου λοιπόν το παράνομο παιχνίδι. Κι από μένα μόνο ένα πράγμα να σου μείνει Ού μπλέξεις!!!

Δέσποινα Πολυχρονιάδη
Fb: Despoina Polichroniadi
Fb page: Redletter.gr
Email: info@redletter.gr

  •  
  •  
  •  
  •